Interviu: Bogdan Dragomir, CEO Crystal Properties – Planuri, Siguranță și Inovație în Construcții

Bogdan Dragomir, CEO Crystal Properties, ne oferă o perspectivă asupra planurilor de extindere ale companiei, importanța siguranței și calității în construcții, utilizarea tehnologiilor moderne și viziunea pe termen lung pentru piața imobiliară din nordul Bucureștiului. Crystal Properties este cunoscută pentru proiectele sale de succes și angajamentul față de standardele internaționale de siguranță și calitate.

Interviu

Reporter: Domnule Bogdan Dragomir, cum prioritizați siguranța în proiectele Crystal Properties?

Bogdan Dragomir: Siguranța este prioritatea noastră numărul unu. În special în nordul Bucureștiului, o zonă predispusă la cutremure, este esențial să respectăm cele mai stricte norme de siguranță seismică. Toate construcțiile noastre sunt proiectate și construite pentru a oferi protecție maximă locatarilor, folosind cele mai avansate tehnologii și materiale de construcție.

Reporter: Care sunt criteriile importante pe care le recomandați pentru alegerea unei locuințe în 2024?

Bogdan Dragomir: Printre criteriile de selecție se numără locația, infrastructura și dezvoltarea urbană din zonă, facilitățile din imediata proximitate a locuinței, prețul și documentația legală. Este important ca proprietatea să aibă toate documentele legale în regulă, inclusiv titlul de proprietate, autorizațiile de construcție și certificatul energetic.

Reporter: Ce ne puteți spune despre tehnologiile moderne pe care le utilizați în construcții?

Bogdan Dragomir: Tehnologiile moderne sunt esențiale pentru noi. În colaborare cu experți ingineri și arhitecți, utilizăm tehnologii de ultimă generație pentru a asigura stabilitatea și durabilitatea fiecărei construcții. Fundațiile adânci și solide, structurile de oțel rezistente și sistemele de amortizare a șocurilor sunt doar câteva dintre elementele care contribuie la rezistența clădirilor noastre în fața cutremurelor.

Reporter: Ce planuri de extindere aveți pentru zona de nord a capitalei?

Bogdan Dragomir: Suntem încântați să anunțăm că după finalizarea cu succes a ansamblului Crystal North, intenționăm să dezvoltăm faza a doua a proiectului, care va include trei blocuri de 12 etaje în aceeași zonă. Această extindere răspunde cererii crescute pentru apartamente de investiție, oferind românilor oportunitatea de a-și asigura o sursă suplimentară de venit într-o zonă cu potențial de închiriere rentabil.

Reporter: Cum vedeți evoluția prețurilor în piața imobiliară?

Bogdan Dragomir: Prețul unui apartament este un factor important atunci când alegem o locuință. Experiența ne-a demonstrat că prețurile la apartamentele bine executate și amplasate în zone de interes cresc constant. Compararea prețului de achiziție cu cel al altor proprietăți similare din zonă ajută la determinarea unui preț corect și just.

Reporter: Ce vă motivează să continuați investițiile în zona imobiliară?

Bogdan Dragomir: Numeroși clienți mulțumiți sunt dovada vie a succesului nostru. Fiecare poveste de succes ne motivează să continuăm să oferim locuințe care nu doar îndeplinesc, ci și depășesc așteptările. Părerile pozitive ale locatarilor noștri sunt cea mai mare recompensă pentru munca și dedicarea echipei Crystal Properties.

Reporter: Cum decurge procesul de vânzare atunci când cineva dorește să achiziționeze un apartament în ansamblurile dezvoltate de Crystal Properties?

Bogdan Dragomir: Procesul de vânzare include mai mulți pași: stabilirea prețului corect, invitarea potențialilor cumpărători la vizionare, înțelegerea nevoilor acestora, evaluarea ofertelor primite și negocierea termenilor cu potențialii cumpărători, finalizarea tranzacției, pregătirea și semnarea contractului de vânzare-cumpărare, plata și transferul, urmate de suportul post-vânzare. Este important să colaborăm cu profesioniști pentru a asigura o vânzare de succes și fără complicații.

Interviul cu Bogdan Dragomir evidențiază angajamentul Crystal Properties față de siguranță, calitate și inovație în construcțiile imobiliare. Planurile de extindere în zona de nord a capitalei, utilizarea tehnologiilor moderne și feedback-ul pozitiv de la clienți subliniază poziția de lider a companiei pe piața imobiliară. Pentru mai multe informații despre proiectele Crystal Properties și pentru a beneficia de consiliere imobiliară de încredere, vizitați https://crystalproperties.ro/.