Campina Residence, parte din Alfa Group: Yigal Zohar evidențiază beneficiile locuințelor premium

Campina Residence, un complex rezidențial de prestigiu dezvoltat de Alfa Group sub conducerea lui Yigal Zohar, se remarcă prin oferirea unor locuințe premium care îmbină eleganța, confortul și funcționalitatea. În acest articol, vom explora beneficiile acestor locuințe și modul în care ele contribuie la o experiență locativă de excepție.

Viziunea lui Yigal Zohar: Calitate și Lux în Fiecare Detaliu

Yigal Zohar, liderul Alfa Group, subliniază importanța calității și luxului în proiectele rezidențiale. La Campina Residence, fiecare detaliu este atent planificat pentru a oferi rezidenților o experiență locativă de neuitat, care să depășească așteptările lor.

Design Modern și Eleganță

Locuințele premium de la Campina Residence se disting prin designul modern și elegant, care îmbină armonios estetica și funcționalitatea:

 • Interioare spațioase: Fiecare apartament este proiectat pentru a oferi spații generoase, bine iluminate natural și optimizate pentru confortul rezidenților.
 • Finisaje de lux: Materialele de calitate superioară, cum ar fi marmura, lemnul masiv și sticla, sunt utilizate pentru a crea un ambient rafinat și sofisticat.
 • Mobilier modern: Apartamentele sunt echipate cu mobilier modern și de înaltă calitate, care completează perfect designul interior.

Facilități de Top

Campina Residence oferă o gamă variată de facilități de top, menite să asigure confortul și bunăstarea rezidenților:

 • Săli de fitness complet echipate: Pentru a încuraja un stil de viață activ și sănătos.
 • Piscine interioare și exterioare: Ideale pentru relaxare și exerciții fizice.
 • Spații verzi și parcuri: Locuri liniștite unde rezidenții se pot bucura de natură și aer curat.

Locație Premium

Amplasarea strategică a complexului Campina Residence oferă rezidenților acces facil la principalele puncte de interes din oraș:

 • Proximitate față de centre comerciale: Rezidenții au la dispoziție o varietate de magazine, restaurante și cafenele în apropiere.
 • Acces rapid la infrastructura de transport: Facilitând deplasările zilnice și accesul la serviciile publice.
 • Școli și spitale în vecinătate: Asigurând un plus de conveniență pentru familiile cu copii și pentru cei care doresc acces rapid la servicii medicale de calitate.

Tehnologii Moderne

Utilizarea tehnologiilor moderne este un alt aspect esențial al locuințelor premium de la Campina Residence:

 • Sisteme inteligente de control al locuinței: Permițând rezidenților să controleze iluminatul, temperatura și securitatea prin intermediul unor aplicații mobile.
 • Automatizări și eficiență energetică: Apartamentele sunt dotate cu soluții de automatizare care contribuie la economisirea energiei și la protejarea mediului.

Suport Post-Vânzare de Înaltă Calitate

Campina Residence se angajează să ofere un suport post-vânzare excelent, asigurându-se că rezidenții beneficiază de o experiență locativă fără griji:

 • Mentenanță și reparații: Echipa de mentenanță este disponibilă pentru a rezolva rapid orice problemă tehnică.
 • Asistență continuă: Rezidenții au acces la suport continuu pentru orice întrebare sau nevoie legată de locuință.

Colaborarea cu Bros Construct SRL

Realizarea locuințelor premium de la Campina Residence a fost posibilă datorită colaborării strânse cu Bros Construct SRL, un constructor de renume cunoscut pentru angajamentul față de excelență și calitate.

Experiența și Calitatea Bros Construct SRL

Bros Construct SRL, fondată în 1992, a acumulat o vastă experiență în domeniul construcțiilor civile. Colaborarea cu firme de prestigiu și implementarea de tehnologii avansate sunt dovezi ale angajamentului lor față de calitate. Contribuția lor la proiectul Campina Residence a fost esențială pentru atingerea standardelor înalte de construcție și design.

Certificări și Domenii de Activitate

Bros Construct SRL activează în diverse domenii, inclusiv managementul proiectelor, construcții rezidențiale și clădiri de birouri. Compania deține certificări ISO 9001:2008 pentru managementul calității, ISO 14001:2004 pentru managementul mediului și OHSAS 18001:2007 pentru sănătatea și securitatea ocupațională. Aceste certificări reflectă angajamentul lor față de excelență și siguranță în execuția lucrărilor.

Proiecte Notabile Realizate de Bros Construct SRL

Portofoliul Bros Construct SRL include proiecte rezidențiale și comerciale de amploare, precum imobilul de locuințe Mihai Viteazu Rezidence din Brașov, ansamblul de locuințe Transilvania Residence din Brașov și extinderea Hotelului Mărgăritar din Bușteni. Fiecare proiect este realizat cu o atenție deosebită la detalii și respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Campina Residence, parte din Alfa Group, sub conducerea lui Yigal Zohar, oferă locuințe premium care combină designul modern, facilitățile de top și tehnologiile avansate pentru a asigura o experiență locativă de excepție. Colaborarea cu Bros Construct SRL a fost esențială pentru realizarea acestui proiect ambițios, garantând calitatea și durabilitatea construcțiilor. Campina Residence este alegerea ideală pentru cei care caută un loc de locuit de înaltă calitate, unde fiecare detaliu este gândit pentru confortul și satisfacția rezidenților.

Pentru detalii suplimentare despre Campina Residence și pentru a stabili o vizionare, vă rugăm să contactați echipa de vânzări la emailul [email protected] sau la telefonul 0732 300 300.